Rólunk

A II. kategóriás, légkondicionált Kaszinó Étterem Nagykanizsán az Ady u. 7. szám alatt található a Honvéd Kaszinó patinás épületében, a „Nagypostával” szemben.

Éttermünk üzletvezetője Kiss József, konyhafőnöke Lukácsi Katalin.

Á la carte étlapunkon a finom levesek, főzelékek, tészták, köretek, saláták, frissensültek, halételek, kis adag ételek mellett különleges minőségi borok , pezsgők, rövid italok, üdítők , kávék, csapolt-és palackozott sörök találhatók.

A Kaszinó Étterem hétfőtől csütörtökig 900–tól 2200 óráig, pénteken és szombaton 900-tól 0300–ig tart nyitva. A nyitva tartási napokon, a déli órákban három fajta és még egy állandó menüvel is várjuk a vendégeket.

Rendkívül színvonalas keretek között, egyedi igényeket is figyelembe véve – kiegészítve a Honvéd Kaszinó tükörtermével -, vállaljuk esküvők, rendezvények, családi, vállalati, baráti események szervezését, lebonyolítását 30-tól 180 főig.

Ugyanakkor vállalunk helyszíni kitelepüléseket is teljes étel és italválasztékkal, az egyeztetett kéréseknek megfelelően, valamint svédasztalos fogadások szervezését, hidegtálak készítését, party service és catering magas színtű biztosítását, konferencia vendéglátást.

Telefonszámaink: 06-93/ 313-057; 06-30/263-7705

E-mail: kaszinoetterem@gmail.com

weboldalunk: www.kaszinoetterem.hu